XTRAS Roads

€34,95
Een fijne uitbreiding van MAGNA-TILES om talloze autowegen te creëren.

Stap in de wereld van avontuur met de 'Extra Roads' magnetische wegtegels van MAGNA-TILES! Geef je kinderen de vrijheid om hun eigen unieke speeldorp te creëren, compleet met zelfgemaakte wegen die wachten om ontdekt te worden. Laat hun verbeelding de vrije loop met dit buitengewone speelgoed terwijl ze vol enthousiasme de wegen van hun zelfgebouwde autobaan verkennen. 

Met gebogen en rechte magnetische wegtegels die moeiteloos aan elkaar klikken met magneetjes, kunnen kinderen eindeloos variëren in het ontwerp van hun autobanen. Van sierlijke kronkelwegen tot snelle rechte snelwegen en boeiende rotondes, er zijn geen grenzen aan de avonturen die ze kunnen creëren.

Combineert ook fijn met Downhill van MAGNA-TILES of met de race track van Cleverclixx.

Houd er rekening mee dat deze uitbreidingsset wordt geleverd zonder de magna-tiles magnetische tegels of de Dashers raceauto's. Deze zijn afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de ultieme speelervaring kunt aanpassen aan de voorkeuren van je kind.

De set bevat 4 rechte magnetische wegtegels en 8 gebogen magnetische wegtegels, waardoor je kinderen alle vrijheid hebben om een boeiend wegennetwerk te ontwerpen. Gemaakt van hoogwaardig ABS kunststof, zijn deze wegtegels veilig en vrij van latex, ftalaten en BPA.

Bovendien is deze uitbreidingsset perfect te combineren met andere MAGNA-TILES sets, evenals met de sets van Connetix en Cleverclixx, waardoor de speelmogelijkheden nog verder worden uitgebreid. Dus waar wacht je nog op? Geef je kinderen de sleutel tot avontuur en creativiteit met de 'Extra Roads' magnetische wegtegels van Magna-Tiles. Laat de wegenbouw beginnen!