Donsje Amsterdam

Donsje Amsterdam

Vanaf najaar '24 shop je de prachtige collectie van Donsje Amsterdam bij ons in de winkel & online. 

Niet al het goed komt van ver, want hier hebben we (wederom) een prachtig merk uit ons eigen Kikkerlandje. De collectie van Donsje is groot: van prachtige schoenen, laarsjes, tot jurken, accessoires, blouses en ga zo maar door! Geweldige outfits voor baby's en kids met een klassieke touch. Outfits voor een doordeweekse dag en ook voor feestelijke hoogtepunten!

Donsje Amsterdam is een onderscheidend kindermerk dat bekend staat om zijn unieke, handgemaakte producten van hoge en ongekende kwaliteit, variërend van schoenen tot kleding en accessoires voor baby's en jonge kinderen. De doelgroep van Donsje omvat ouders die waarde hechten aan vakmanschap, duurzaamheid en een tijdloze esthetiek in kinderproducten. Donsje richt zich op het creëren van items die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook erfstukken die van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven.

De visie van Donsje Amsterdam is diep geworteld in de overtuiging dat kindermode zowel mooi als praktisch kan zijn, waarbij de onschuld en verbeelding van de kindertijd wordt gevierd door ontwerpen die speels, maar toch stijlvol zijn. Het merk streeft ernaar om een positieve impact te maken, niet alleen door het bieden van kwaliteitsproducten, maar ook door verantwoordelijkheid te nemen voor de productiewijze. Dit houdt in dat ze streven naar duurzame productieprocessen en ethische arbeidsomstandigheden. Donsje's toewijding aan vakmanschap, duurzaamheid en hun unieke designfilosofie hebben het merk een geliefde plek in de harten van veel ouders wereldwijd verzekerd.

Kortom, Donsje Amsterdam staat voor een eerlijke prijs voor gedane arbeid. Alles wordt met de hand gemaakt en de materialen zijn van ongekende hoogwaardige kwaliteit. Er is aandacht voor duurzaamheid in alle onderdelen van de supply-chain, precies wat wij zo belangrijk vinden voor ons en de volgende generaties. Een deel van de winst doneren ze aan de Shining Star School.  

 

Sorteren op:
Geen producten gevonden...