Tiny Cottons

Tiny Cottons

Yeah! Vanaf het najaar '24 komt het toffe merk Tiny Cottons bij ons in de collectie en vind je het bij ons in de winkel & online!

Tiny Cottons is als een snelgroeiende eenhoorn in de wereld van kindermode, bekend om topkwaliteit, duurzaamheid en waanzinnige ontwerpen. Dit merk is geboren om kids comfy en stylish te kleden. Met knuffelzachte, milieuvriendelijke stoffen en gekke prints onderscheidt Tiny Cottons zich als de coolste in de speeltuin. Ouders zijn dol op deze kleding die de avontuurlijke spirit en unieke persoonlijkheden van hun kids weerspiegelt. Elke collectie neemt kids mee op een reis vol fantasie, van verre avonturen tot de wonderen der natuur. Met Tiny Cottons dragen kinderen niet alleen kleding, maar beleven ze een écht sprookje.

Even terug de geschiedenis in. Tiny Cottons, opgericht in 2012 in Barcelona, Spanje, is hét merk voor coole kids en milieubewuste ouders wereldwijd. Deze fashion rockstars staan bekend om hun topkwaliteit materialen, unieke designs en groene productiemethoden. Met hun superzachte en sterke Pima-katoen, laten ze kinderen de wereld ontdekken in comfortabele en stijlvolle outfits. Van vrolijke prints tot minimalistische looks, Tiny Cottons blijft keer op keer schitteren in de kindermode. Dit merk is niet zomaar een modelabel; het is een knallende statement dat laat zien dat trendy en duurzaam hand in hand gaan.

Sorteren op:
Geen producten gevonden...