Yumbox

Yumbox

Een lekkere en gevarieerde lunch samenstellen om mee te geven naar school word je makkelijker gemaakt met deze bento lunchtrommels.

Kies jouw ideale bento lunchbox; fijn opgedeeld in vakjes zodat je alles goed van elkaar kan scheiden. Anti-lek door de siliconen rand in de deksel. Heel fijn! 

Combineer de buitenboxen met een leuke inleg tray voor een persoonlijke touch. Even opletten dat je de juiste tray (binnencompartiment) combineert met de juiste buitenbox. De tray heeft namelijk een siliconen afwerking in de deksel die precies aansluit op het type tray die er in hoort zodat de lunchbox lekvrij is.

Je kan kiezen uit drie verschillende buitenboxen: de Original, Panino of de Tapas XL.

- Original: De originele lekvrije Yumbox bento-stijl lunchtrommel met 6 vakjes maakt het makkelijk om je eigen selectie van gezonde porties in te pakken voor een gevarieerde lunch.
- Panino: Deze lunchtrommel is perfect voor de broodliefhebbers. Hij heeft in totaal 1 groot vak en 3 kleine vakjes. Het grote vak leent zich goed voor broodjes en wraps. 
- Tapas XL: De Yumbox Tapas XL is de grootste lunchbox. Deze is ideaal voor tieners, volwassenen of grote eters. Je kan zowel een 4-vaks of een 5-vaks tray in deze buitenbox doen. In de 4 vakken tray passen 4 boterhammen in het grote vak. 

Kom je er niet uit? Stuur ons gerust een e-mail of berichtje op Instagram. We helpen je graag verder!

Sorteren op: