Frank en Bert op de fiets

€14,99
Een hilarisch prentenboek.

'Frank en Bert op de fiets' is een hilarisch verteld en geïllustreerd prentenboek. Het is het nieuwe vervolg van 'Frank en Bert'. Het zijn twee op zichzelf staande verhalen. Ze gaan over de slimme vos en de vriendelijke beer.

Bert - de beer  - weet ZEKER dat hij net zo goed kan fietsen als zijn beste vriend Frank de vos. Frank houdt heel veel van Bert, maar hij weet ZEKER dat zijn grote vriend juist helemaal niet kan fietsen. Bert stapt op de fiets. Het begint best goed. Dan begint hij alle kanten op te zwabberen. Kan Frank zijn vriend leren fietsen? Of heeft Bert vooral een beetje vertrouwen nodig van zijn vriend? Frank en Bert vormen een heerlijk duo aan wie je vanaf de eerste pagina je hart verliest. 

Chris Naylor-Ballesteros, de auteur en illustrator, schreef inmiddels twee prentenboeken over door het vuur gaan voor je vrienden - en dat zit soms in kleine dingen. De vriendschap tussen Frank en Bert spat van de pagina dankzij de grappige tekst en luchtige, hartverwarmende illustraties.