Magna-tiles House set - Magnetische tegels

€49,95
Magnetische tegels die je tegen elkaar aan kan zetten waardoor je de mooiste bouwwerken kan maken. Met deze House Set kan je iedere keer een ander huis bouwen door de magneten tegen elkaar aan te leggen. Open ended speelgoed om je uren mee te vermaken.

Klik grappige huisjes in elkaar met deze speciale 'Clear Colors - 28 piece house set' van Magna-Tiles. Versier na het bouwen met dit constructie speelgoed de blokjes met de herbruikbare stickers. Op het bijgeleverde stickervel staan verschillende afbeeldingen van spulletjes die je in en om het huis gebruikt. Denk hierbij aan meubels, ramen, struiken. 

Magna-Tiles zijn platte kunststof tegels met magnetische randen. Bouwspeelgoed om grote of kleine bouwwerken mee te maken.

Magna-Tiles is een vorm van open-ended play. Dit houdt in dat er geen spelregels zijn verbonden aan het speelgoed: alles is mogelijk. Dit verrijkt het creatief denken van kinderen.

Door te spelen met het constructiespeelgoed leren kinderen tellen, kleuren herkennen, geometrische vormen ontdekken en ontwikkelen zij ruimtelijk inzicht. 

Materiaal Magna-Tiles:
- ABS kunststof, vrij van latex, ftalaten en BPA.

Afmeting Magna-Tile tegel: 7,62 cm.

Inhoud Magna-Tiles set:
- 6 rechthoeken
- 2 driehoeken
- 13 driehoeken
- 2 T-vormen
- 2 C-vormen
- 2 trappen
- 1 deur
- een stickervel met herbruikbare stickers.

Deze set van Magna-Tiles kan gecombineerd worden met de andere sets van Magna-Tiles of met de sets van Connetix.