Angulus

Angulus

Angulus is een merk dat bekend staat om zijn kwalitatieve en stijlvolle kinderschoenen, geworteld in een rijke geschiedenis van vakmanschap en design.

Het merk vindt zijn oorsprong in Denemarken, waar het in 1904 werd opgericht door Willy Madsen, een leraar die zijn carrière verruilde voor die van schoenmaker. Madsen was ontevreden over de stijve en oncomfortabele schoenen die toentertijd beschikbaar waren voor kinderen. Hij ontwikkelde een schoen met een natuurlijke pasvorm die de voet meer vrijheid gaf, wat revolutionair was in die tijd. Dit concept van comfort en stijl staat nog steeds centraal in de ontwerpen van Angulus. Door de jaren heen heeft Angulus zich niet alleen toegelegd op comfort maar ook op het gebruik van hoogwaardige materialen en een innovatief design.

Dit heeft ertoe geleid dat Angulus diverse prijzen heeft gewonnen en internationaal erkend is voor zowel zijn ontwerpen als zijn toewijding aan kwaliteit. De kinderschoenen van Angulus combineren functionaliteit met een modieuze uitstraling, waardoor ze een populaire keuze zijn geworden voor ouders die waarde hechten aan zowel de gezondheid van de kindervoeten als aan stijl.

Angulus, een gerenommeerd merk in de schoenenindustrie, staat op het punt van lancering van zijn nieuwe collectie, die belooft een frisse wind door de modewereld te laten waaien. Met een visie gericht op de toekomst, integreert Angulus innovatieve ontwerpen met duurzame materialen, waardoor een unieke balans tussen comfort, stijl en milieubewustzijn wordt gevonden. Deze nieuwe collectie, die voortbouwt op de rijke erfgoed van het merk, legt nadruk op ecologische verantwoordelijkheid zonder in te boeten aan kwaliteit of esthetiek. Angulus blijft trouw aan zijn belofte om vakmanschap en innovatie te combineren, en stelt consumenten in staat om met elke stap die ze zetten, zowel letterlijk als figuurlijk, een positieve voetafdruk achter te laten.

Sorteren op: