CarlijnQ

CarlijnQ

CarlijnQ is een merk van eigen bodem! Dit Nederlandse label weet wat kinderen willen,.. heerlijk zittende items in de meest toffe prints. Kids worden er blij van maar papa’s en mama’s zeker ook.

CarlijnQ is een merk dat zich richt op kinderkleding en accessoires, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en speelse designs. Het merk is ontstaan uit de visie van de oprichter, Carlijn Quirijnen, die een gat zag in de markt voor kinderkleding die zowel stijlvol als milieuvriendelijk is. Vanaf het begin heeft CarlijnQ zich ingezet voor het produceren van kleding onder eerlijke arbeidsomstandigheden, met gebruik van duurzame materialen zoals organisch katoen. De visie van het merk is om kinderkleding te maken die niet alleen mooi en comfortabel is, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. Het succes van CarlijnQ ligt in het consequent leveren van hoge kwaliteit, het aangaan van duurzame partnerships, en een duidelijke focus op de behoeften en welzijn van zowel de jonge dragers als de planeet. Door deze toewijding heeft CarlijnQ een loyale volgersbasis opgebouwd en wordt het erkend als een voorloper in de duurzame kindermode-industrie.

CarlijnQ heeft kleurrijke jurkjes, sweaters, leggings, zachte joggers en toffe shirtjes. Alles van CarlijnQ is gemaakt van duurzame materialen. De collecties van CarlijnQ zijn elkaar jaar weer een verrassing: van heerlijke ijsjes, tot beren, vogels of dobbelstenen - elk jaar weet Carlijn ons weer te verrassen met een prachtige collectie van hoge kwaliteit

Sorteren op: