Original child - Claret

De perfecte sandaal voor al je zomeravonturen! Mooi en comfortabel. Daarnaast ook nog in verschillende modellen en kleuren.

De Salt-Water Original wordt gekenmerkt door zijn handgenaaide zool en het gevlochten bovenwerk van leer. De gespjes zijn roestvrij. De sandalen - en dat is zó fijn - kunnen in het water gedragen worden.

De Original is een ruime sandaal met een comfortabele pasvorm. Voordat je ze voor het eerst aantrekt kan je het best de bandjes bij de tenen (voorzichtig) een beetje oprekken en buig je de zool een beetje. De tenen horen achter het stiksel te vallen. 

Neem deze sandalen niet te oversized voor de kinderen in de hoop dat ze langer gedragen kunnen worden. Als ze te ver uitsteken is er meer struikelgevaar. 

De must-have sandaal voor al je zomeravonturen! Mooi en comfortabel. Daarnaast ook nog in verschillende modellen en kleuren.

Onderhoud:
Je kan ze met de hand wassen met water of indien gewenst toevoeging van een mild wasmiddel. Laat ze drogen aan de lucht.
Ze zijn al voorzien van een waterproof finish. 

Tip! Print de size chart uit en zet het voetje van je kindje hier op. Tel er 1 maat bij op en dat cijfer is de juiste maat!