Overall fleecewol - Walnuss

€89,95
Heerlijk babypakje, deze overall van Engel nature. Door de soepele stof heel makkelijk aan en uit te trekken bij je baby. Gemaakt van 100% fleecewol.

Wij zijn super blij dat Engel voor hun overall voor wolfleece heeft gekozen. De extra fijne biologische wol is dons zacht en absorbeert vocht tot dertig procent van het eigen gewicht. En dat zonder klam aan te voelen. Een belangrijke eigenschap omdat je kindje zijn of haar temperatuur nog moeilijk kan regelen. De wol-fleece overall van Engel is niet alleen fijn vanwege zijn materiaaleigenschappen. Ook de details maken dit een hele mooie overall. De lange knoopsluiting (met houten knopen) maakt aan- en uittrekken eenvoudig. De capuchon en de omslagjes aan handen en voeten zorgen dat je baby klaar is voor de buitenlucht.

Maatadvies:
De wollen pakjes vallen ruim. Neem bij twijfel een maat kleiner. 

Wasadvies:
Dankzij de zelfreinigende kracht van de wol hoef je deze overall van Engel niet vaak te wassen. Even buiten hangen om te luchten is vaak voldoende om op te frissen. Wil je de overall toch wassen? Dan mag hij gewassen worden in de wasmachine op het wolwasprogramma (lage toeren). De temperatuur mag niet hoger komen dan dertig graden. Gebruik een klein beetje wolwasmiddel. Droog de overall liggend om zijn vorm te behouden.