Zimt - Kaneel

€66,70
Heerlijk jasje van wol-fleece van Engel Natur in de kleur Zimt/kaneel. Het jasje is gemaakt van 100% biologische wol-fleece, is heerlijk zacht en warm. Onze baby musthave favoriet!

Wij zijn super blij dat Engel voor hun jasjes voor wolfleece heeft gekozen. De extra fijne biologische wol is donszacht en absorbeert vocht tot dertig procent van het eigen gewicht. En dat zonder klam aan te voelen. Een belangrijke eigenschap omdat je kindje zijn of haar temperatuur nog moeilijk kan regelen. De wol-fleece overall van Engel is niet alleen fijn vanwege zijn materiaaleigenschappen. Ook de details maken dit een heel fijn jasje. De lange knoopsluiting (met houten knopen) maakt aan- en uittrekken eenvoudig.

Maatadvies:
De wollen pakjes vallen ruim. Neem bij twijfel een maat kleiner. 

Wasadvies:
Dankzij de zelfreinigende kracht van de wol hoef je dit jasje van Engel niet vaak te wassen. Even buiten hangen om te luchten is vaak voldoende om op te frissen. Wil je het jasje toch wassen? Dan mag hij gewassen worden in de wasmachine op het wolwasprogramma (lage toeren). De temperatuur mag niet hoger komen dan dertig graden. Gebruik een klein beetje wolwasmiddel. Droog het jasje liggend om zijn vorm te behouden.