Wollen Wanten freeze kids

€21,95
Heerlijke wollen handschoenen / wanten voor kinderen vanaf 5 jaar. De wanten zijn gemaakt van 100% schapenwol en je kan ze bij ons vinden in verschillende kleuren.
Toevoegen aan winkelwagen

Beschrijving:


Warme wollige wanten van Alwero die je handen beschermen tegen de kou. De handschoenen zijn heerlijk zacht.  

Maatvoering

S (4 -7 jaar)
M (8-10 jaar) 
L (11-13 jaar)

Voor de kleinere handjes van 0-1 jaar zijn er de Gully wanten zonder duim en met jaskoord zodat je ze niet verliest.
Of de Gully wanten met duim voor de leeftijd van 1-3 jaar.

Wasvoorschrift
Je kan de wanten wassen op max. 30 °C wolwasprogramma met
een wolwasmiddel. In principe is wol zelfreinigend en moet je het zo min mogelijk wassen.

Alwero

ALWERO betekent respect voor natuur, mens en tradities. Het is dankzij hun kennis, vaardigheden en toewijding dat ALWERO-producten meer zijn dan textiel: het is wollen handwerk. Het familiebedrijf is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur, in het zuiden van Polen, waar de schapen grazen in de bergen, vindt ALWERO de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol. Door de jaren heen heeft de familie veel ervaring opgedaan en zich gespecialiseerd op het gebied van het maken van wollen kleding en accessoires. Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert ALWERO een wereld van comfort. Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten van ALWERO wereldwijd gewaardeerd worden.

ALWERO producten zijn gemaakt van 100% wol. Zonder toevoeging van synthetische vezels: duurzaam en ademend. Wol is warm, comfortabel en zweet niet. De wol heeft een fijne structuur en kan daardoor goed ademen. Dit maakt de producten geschikt voor alle seizoenen. Naast pantoffels maakt ALWERO een grote variatie aan producten van wol: sjaals, vesten, dekentjes, enz. Voor zowel volwassenen als kinderen.