Amber Baby Barnsteen Ketting

€24,95
Barnstenen zijn niet alleen mooi, maar ze staan ook bekend om hun eigen werking. Elke barnsteen heeft zijn eigen kracht om je kindje te ondersteunen.

Omschrijving:
Barnstenen zijn niet alleen mooi, maar ze staan ook bekend om hun eigen werking. Bijvoorbeeld de pijnverlichtende werking van amber als je kindje tandjes krijgt. Hoewel niet wetenschappelijk bewezen of weerlegt, zweren veel mensen bij de effecten van barnstenen. Wanneer amber opwarmt tot lichaamstemperatuur, begint het barnsteenzuur te verdampen en het houdt het ontstekingsreacties tegen.

De armband komt in een mooi linnen zakje.

Werking van de barnstenen in deze armband
Amber:

Helpt bij de pijn van doorkomende tandjes. Het is een reinigende steen die negatieve energie en pijn omzet in positieve energie. Geeft balans, creativiteit en opgewektheid.

Zonnesteen: werkt opbeurend en zorgt voor een goed humeur. Moedigt het zelfvertrouwen aan.

Rode granaat: geeft kracht, energie, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en wilskracht. Steen voor moeder, hoop en daadkracht!

Gepolijste citrien: verheft en trekt geluk aan. Deze zonnige steen vermindert depressie en angst. Hij geeft moed en energie. 

Veiligheid: 
Uit veiligheid zijn alle kralen individueel geknoopt. Als de draad breekt vallen dus niet alle kraaltjes los. 
De armbandjes en kettingen hebben een schroefsluiting die kinderen niet zelf open kunnen maken.
Het is altijd aanbevolen om sieraden bij kinderen onder 3 jaar alleen onder begeleiding te laten dragen. Als de kinderen niet in het zicht zijn (bijvoorbeeld in bed), doe dan het sieraad af.  

Bewaren en schoonmaken:
Polijst het sieraad met een zachte doek. Spoel het sieraad onder warm water af.
Laat het aan de lucht drogen. 
Vermijd zeep en chloor.
Bewaar het item in zijn eigen linnen zakje.

Afmetingen:
Ketting baby 32 cm, kids 35 cm, mom 45 cm.

Over Mahina La
Mahina = Maan, La = Sun in het Hawaiïaans. Mooie en unieke sieraden van echt Baltisch barnsteen, ontworpen in Nederland en eerlijke geproduceerd bij een klein familiebedrijf in Litouwen.