Bodywarmer Adult - Beige

€64,95
Een gilet/bodywarmer van 100% wol voor volwassenen van het merk Alwero. Onmisbaar in je kast voor de koude wintermaanden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dezelfde bodywarmer verkopen we ook in kindermaten, dus dan kan je twinnen!

Beschrijving
Deze beige wollen bodywarmer is te dragen door zowel mannen als vrouwen. Hij is licht in het dragen en houdt je lekker warm omdat hij bestaat uit 100% wol. De bodywarmer is niet gevoerd. Binnen te dragen als vest over je jurk, blouse, hoodie of sweater. Maar in het voorjaar ook buiten draagbaar als bodywarmer.

Wasvoorschrift
Wol het liefst zo min mogelijk wassen. Wol is namelijk zelfreinigend. Als het niet anders kan, was het dan op 30 °C op wolwasprogramma met een wolwasmiddel.

 

Alwero
ALWERO betekent respect voor natuur, mens en tradities. Het is dankzij hun kennis, vaardigheden en toewijding dat ALWERO-producten meer zijn dan textiel: het is wollen handwerk. Het familiebedrijf is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur, in het zuiden van Polen, waar de schapen grazen in de bergen, vindt ALWERO de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol. Door de jaren heen heeft de familie veel ervaring opgedaan en zich gespecialiseerd op het gebied van het maken van wollen kleding en accessoires. Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert ALWERO een wereld van comfort. Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten van ALWERO wereldwijd gewaardeerd worden.

ALWERO producten zijn gemaakt van 100% wol. Zonder toevoeging van synthetische vezels: duurzaam en ademend. Wol is warm, comfortabel en zweet niet. De wol heeft een fijne structuur en kan daardoor goed ademen. Dit maakt de producten geschikt voor alle seizoenen. Naast pantoffels maakt ALWERO een grote variatie aan producten van wol: sjaals, vesten, dekentjes, enz. Voor zowel volwassenen als kinderen.