Glow in the dark

€29,95
Magna-tiles die licht geven in het donker! Vet!

De set bevat verschillende driehoeken en vierkanten. In de tegels is fosfor verwerkt. Deze stof wordt geactiveerd door licht en zendt dat in het donker weer uit. Bij deze set krijg je een mini LED-lampje. Je kunt het gebruiken als een onzichtbare pen. Wanneer je het lampje over de tegels beweegt activeer je het fosfor plaatselijk. De bewegingen die je hebt gemaakt worden zichtbaar in het donker.

De creatieve verbeeldingskracht van je kind heeft een uitlaatklep nodig waarmee ze zich niet alleen vrij kunnen uiten, maar ook waardevolle vaardigheden bijbrengen.
De Magna-Tiles® glow in the dark 16 stuks is het antwoord voor kinderen van drie jaar en ouder.
Kinderen inspireren urenlang zonder instructies spel en creativiteit, en krijgen de kans om de structuren van hun dromen te bouwen, van hun favoriete filmpersonage tot kastelen voor koningen en koninginnen.

Ondertussen profiteren ze van functies als de volgende:

De Magnatiles glow in the dark moedigt niet alleen het leren aan, maar garandeert ook de veiligheid van elk kind dankzij de robuuste constructie van elk stuk.

De magnetische blokken zijn gemaakt van stevig plastic, sterke keramische magneten en roestvrijstalen klinknagels en zijn sonisch gelast om jarenlang mee te gaan. De Magna Tiles hebben een opvallende gelijkenis met glas-in-lood en zijn volledig doorschijnend, met levendige kleuren die na verloop van tijd niet vervagen of mistig worden.

Afgezien van de duurzaamheid, zijn de levendige, condensvrije kleuren van elke transparante vorm afkomstig van hoogwaardige, niet-giftige kleurstoffen, met een afwerking die bestand is tegen krassen en deuken.

Deze set is te combineren met alle Connetix & Magna-Tiles®-sets, zodat kinderen kunnen mixen, matchen en hun fantasie de vrije loop kunnen laten.