Kussen Maan - Beige

€44,95
Een mooie beige wollen kussen in de vorm van een maan van Alwero. Naast dat hij lekker zacht is, is het ook een mooi item ter decoratie, bijvoorbeeld voor op de baby- of kinderkamer. Een lieflijk kwastje aan de bovenzijde maakt het af.

Beschrijving:


Tot de maan en terug! Dit zachte kussen van wol in de vorm van een maan maakt de baby- of kinderkamer af. Het is heerlijk zacht. De neutrale tint maakt dat het past in elk interieur. Stiekem willen wij het kussen ook lekker op de bank in de woonkamer gooien. Hij is toch niet te weerstaan? 


Wasinstructies
Wol het liefst zo min mogelijk wassen. Wol heeft namelijk de eigenschap zelfreinigend te zijn. Als je niet anders kan, was dan op een wolwasprogramma op 30 graden en met wolwasmiddel. 

 

Afmeting
Diameter: 40 cm.

 

Alwero
ALWERO betekent respect voor natuur, mens en tradities. Het is dankzij hun kennis, vaardigheden en toewijding dat ALWERO-producten meer zijn dan textiel: het is wollen handwerk. Het familiebedrijf is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur, in het zuiden van Polen, waar de schapen grazen in de bergen, vindt ALWERO de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol. Door de jaren heen heeft de familie veel ervaring opgedaan en zich gespecialiseerd op het gebied van het maken van wollen kleding en accessoires. Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert ALWERO een wereld van comfort. Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten van ALWERO wereldwijd gewaardeerd worden.

ALWERO producten zijn gemaakt van 100% wol. Zonder toevoeging van synthetische vezels: duurzaam en ademend. Wol is warm, comfortabel en zweet niet. De wol heeft een fijne structuur en kan daardoor goed ademen. Dit maakt de producten geschikt voor alle seizoenen. Naast pantoffels maakt ALWERO een grote variatie aan producten van wol: sjaals, vesten, dekentjes, enz. Voor zowel volwassenen als kinderen.