Wollen Alwero sloffen Ballerina Junior

€38,95
Wollen sloffen gemaakt van 100% schapenwol. De pantoffels zijn vanaf maat 21/22 tot en met maat 41/42 bij ons te koop. Lekker warme voeten deze winter voor het hele gezin!
Niet op voorraad

Beschrijving:

Warme pantoffels van Alwero. Je schiet makkelijk in deze sloffen en ze zijn heerlijk warm omdat ze gemaakt zijn van 100% wol. Verkrijgbaar in de kleuren beige en bark. Omdat we ze in kindermaten en volwassen maten verkopen kan je twinnen met het hele gezin. 

 

Wasvoorschriften

Was de wanten op een wolwasprogramma op 30 graden en met wolwasmiddel. 

 

Alwero

ALWERO betekent respect voor natuur, mens en tradities. Het is dankzij hun kennis, vaardigheden en toewijding dat ALWERO-producten meer zijn dan textiel: het is wollen handwerk. Het familiebedrijf is eind jaren negentig ontstaan uit de behoefte iets te creëren. Midden in de natuur, in het zuiden van Polen, waar de schapen grazen in de bergen, vindt ALWERO de unieke grondstof waar het allemaal om draait: ruwe wol. Door de jaren heen heeft de familie veel ervaring opgedaan en zich gespecialiseerd op het gebied van het maken van wollen kleding en accessoires. Door oude tradities en technische innovatie te combineren, creëert ALWERO een wereld van comfort. Kennis, vakmanschap en de liefde voor wol hebben er voor gezorgd dat de producten van ALWERO wereldwijd gewaardeerd worden.

ALWERO producten zijn gemaakt van 100% wol. Zonder toevoeging van synthetische vezels: duurzaam en ademend. Wol is warm, comfortabel en zweet niet. De wol heeft een fijne structuur en kan daardoor goed ademen. Dit maakt de producten geschikt voor alle seizoenen. Naast pantoffels maakt ALWERO een grote variatie aan producten van wol: sjaals, vesten, dekentjes, enz. Voor zowel volwassenen als kinderen.